Kiotos Monstar Sleeve nr 01

Producenter:

Dyk ned i en verden af uendelig nydelse med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Sort. Denne enestående penisforlænger/sleeve er designet til at tage dine erotiske eventyr til et helt nyt niveau.

329,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 32 VIP point. Din kurv total 32 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 32,00 DKK.


Yderligere information

Unikt Design

Monstar Sleeve skiller sig ud fra mængden med sit unikke design. Ikke nok med at det forbedrer stimulationen, men det fremmer også udholdenhed. Det betyder, at du kan forlænge dine intime oplevelser for maksimal tilfredsstillelse.

Dette monster sleeve med cockring vil tage pusten fra dig, fordi det er alt andet end grundlæggende. Med den kan du lade alle dine fantasier løbe løbsk og opfylde din partners mest eftertragtede ønsker. Dette er udvidelsen til et uforglemmeligt eventyr. Hvis du kan lide at klæde dig ud og være vild og dyrisk så vil du elske dette sleeve.

Luksuriøs og Realistisk Følelse

Denne sleeve er lavet af højkvalitets, kropssikker silikone, som giver en luksuriøs og realistisk følelse. De fleksible og elastiske egenskaber sikrer en behagelig og sikker pasform for brugere af forskellige størrelser.

Tekstureret Til Maksimal Stimulering

Med sit teksturerede design giver Kiotos Dildo Beast Sleeve en række forskellige stimulerende fornemmelser. Den strategiske placering af buler og knopper skaber en unik og spændende oplevelse.

For at opnå endnu større glæde, anbefaler vi at kombinere denne sleeve med vores udvalg af glidecreme.

Nem Rengøring

Monstar Sleeve er nem at rengøre. Skyl blot med varmt vand og mild sæbe efter brug. For en endnu nemmere rengøring, kan du også bruge en af vores specielle sexlegetøjsrens.

Specifikationer:

  • Varemærke: Kiotos
  • Produkttype: Penisforlænger/sleeve
  • Længde: 16,50 cm
  • Inførbar længde: 12,00 cm
  • Diameter (max): 4,80 cm
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Sleeve nr 01

    Kiotos Monstar Sleeve nr 01

    Dyk ned i en verden af uendelig nydelse med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Sort. Denne enestående penisforlænger/sleeve er designet til at tage dine erotiske eventyr til et helt nyt niveau.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • BIOglide - Økologisk Vandbaseret Glidecreme Verdens første 100% økologiske glidecreme. Denne unikke og vandbaserede glidecreme er uden konserveringsmidler, PH neutral og hudvenlig, samt tilpasset skedens miljø. Dertil er den også kondomsikker og kan både bruges vaginalt og analt. Du kan få cremen i forskellige størrelser, alt efter hvad du har behov for.

      149,00 DKK
    • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

      149,00 DKK
    • Ungdommelig Friskhed Møder Visionær Innovation Oplev Just Glide Bio Vegan Anal Glidecreme, der perfekt kombinerer ungdommelig friskhed med raffineret innovation. Designet med en frisk, innovativ tilgang, denne glidecreme er fyldt med egenskaber, der vil blive værdsat af brugere i alle aldre. Den emmer af en ungdommelig ånd, men rummer en visionær...

      99,00 DKK