SVAKOM CICI

Producenter:

469,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 46 VIP point. Din kurv total 46 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 46,00 DKK.


Yderligere information

SVAKOM CICI: Din pålidelige partner i nydelse

Flexibilitet møder innovation med SVAKOM CICI

SVAKOM CICI er ikke bare en vibrator. Det er din nye partner i nydelse, der er designet til at opfylde alle dine fantasier. Med sit fleksible hoved og innovative design, er CICI mere end blot et stykke sexlegetøj. Det er en revolution inden for personlig tilfredsstillelse.

Designet til at stimulere dit G-punkt

CICI's fleksible hoved er designet til at nå alle dine mest følsomme områder, herunder dit G-punkt. De indbyggede riller giver ekstra stimulation, mens du har kontrol over intensiteten og rytmen af vibrationerne.

Lille størrelse, kraftfuld virkning

Lad dig ikke narre af CICI's lille størrelse. Dens kraftfulde motor leverer stærke vibrationer, der kan tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Og med 25 forskellige kombinationer af vibrationsmønstre og intensiteter, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå med CICI.

Vandtæt og nem at rengøre

Ikke kun er CICI vandtæt, hvilket gør den perfekt til sjov i badet, men den er også utrolig nem at rengøre. Dette sikrer, at dit sexlegetøj altid er sikkert og hygiejnisk at bruge.

Miljøvenlig og hudvenlig

CICI er lavet af miljøvenligt ABS og ultra-blødt silikone, hvilket gør den både sikker for dig og planeten.

Tag skridtet til en verden af uendelig nydelse med SVAKOM CICI. Dit G-punkt vil takke dig.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    SVAKOM CICI

    SVAKOM CICI

    Skriv din produktanmeldelse