Bedst sælgende

Aktive filtre

The Fist, Large

749,00 kr.

The Fist Large

Her er den største og tungeste pisk vi laver. Modellen er absolut ikke for novicer. Lædersnerterne er i kraftigt læder og giver slaget stor tyngde. Dette er en pisk der udelukkende bliver produceret hos Sadistenstoolbox.dk og da vi kun laver ganske få, er det den perfekte læderpisk til Sadister med sans for kvalitet og luksus.

Leveres uden kugle i enden.

Made by Lei

The Fist/ Orgasme flogger...

599,00 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

8 Ball

299,00 kr.

Paddle eller kølle 

et fedt lille redskab, det giver følelsen af en knytnæve. det 20 cm lange håndtage gør at man ikke skal arbejde så meget med den for at få den til at give en god virkning.

Orgasmesættet

1.647,00 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Lak lagen


239,00 kr.

Lak Lagen: Sensuel og Praktisk Tilbehør til Intime Stunder

Lak lagen til rigtigt sjov og frække sexlege, hvad enten man leger med bodyglide, massageolie eller golden shower.

Bemærk: Bør ikke maskinvaskes

Dobbelt dækker bussen...

799,00 kr.

En pisk lavet i kernelæder med et håndtag på 25 cm. og snerter på 40 cm.. Snerterne er skåret som kiler af 6 mm. kernelæder. I det område der rammer huden er snerterne 4 cm. brede og 6 mm. tykke. Overfladen er behandlet sådan, at læderet ikke klasker. Denne flogger kan absolut ikke anbefales til nybegyndere. Pisken er meget tung for både giver og modtager og kræver derfor lidt øvelse.

Made by Lei

Læder Paddle -CavasHomine

449,00 kr.

Med det længere håndtag, og det tunge læder, har du med lethed et yderst kraftfuldt impact. Det er legende let at overføre kraften i slaget til modtageren med de dimensioner den har. Og se så lige farven. Bemærk også detaljen med den polerede kant. 

Ekstra Large skind Flogger...

899,00 kr.

Den Tunge To-Hånds Flogger i Lei-serien

Vi præsenterer stolt Lei Nr. 02, den tunge to-hånds flogger fra vores populære Lei-serie. Denne unikke pisk kombinerer længde og tyngde for at skabe en intens og rivende oplevelse, der vil udfordre dine sanser og åbne nye døre til intimitet.

Penis Extender - Large


349,00 kr.

Længer penis ?

Oplev fusionen af avanceret teknologi, videnskabelige principper og brugercentreret design med vores Penis Extender Large. Tag det første skridt mod en mere selvsikker og opfyldelse af dig. Bestil nu!

Sensual Hot Wax Candles - 3...


79,00 kr.

Wax play er super spændende og fræk men kun hvis man har styr på det man laver. men skal passe på man ikke kommer til at forbrænde modtageren.
Det gør man ved at bruge et produkt som dette som ikke smelter ved for høj tempratur og så ligger man modtageren på gulvet og holder lyset på i strækt arm så køler det lidt på vejen ned og når man har fornemmelsen af hvad huden kan tåle kan man nemt gå andet

Professional Handcuffs 7 cm...


699,00 kr.

Flotte store polstrede læder manchetter - 7 cm brede. Med D ringe og dobbelt karabinhage.

Passer til både ham og hende. Vi har ankel manchetter og halsbånd som passer til.

Vandbøffel pisken (Læder...

749,00 kr.

Vandbøffel pisken (Læder flogger af vandbøffel skind)

En fantastisk flogger laveet at Vandbøffelskind som er et super spændende skind, der på overfladen føles blød og lækker men ...

Halsbånd (Sortlæder) halsbånd, halssmykke. legehalsbånd -30,00 kr.

Halsbånd (Sortlæder) i V...

219,00 kr.
249,00 kr.

Lækker halsbånd 

Læder halsbånd hvor man tydelig signaler at man er bund og at man er under ejerskab.  hvor den smukt klæder bundens hals 

Læder halsbånd. 2,5 cm. bredt i V-form og kan tilpasses i længden. 

Made by Lei

Tung Kernelæder Flogger...

599,00 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Kanylepakken (Nåle)...


99,00 kr.

Kanylepakken

indeholder alt hvad man skal bruge, til nåle lege! Så har du/i brug for at afprøve legen med nåle, så er denne pakke det helt ideele til dette. Her får du alt til at starte legen op!

Kanylepakken indeholder:

1 x nyrebakke

10 x alko. swaps

20 x kanyler grå 0,4 x 19 mm.

20 x kanyler grøn 0,8 mm. x 40 mm.

3 par handsker (M, L el. XL)

1 x lille kanylebox

Spanskrør lille ca 12 mm cane

119,00 kr.

Råt rør,

hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs!

Ø12 mm.
Ca. 60 cm. langt.

Made by Lei

Spanskrør mini 10 mm cane

99,00 kr.

Råt spanskrør

eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!
Made by Lei

Intimpisk, lang

249,00 kr.

Lang intim sex pisk

er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen. 

30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj, som fx. reb!

Længde: 50cm. 
Håndtag: 20cm. 

Made by Lei

Dobbelt Karabinhage


49,00 kr.

Dobbelt Karabinhage

 til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske og andet sexlegetøj!

PJUR - POWER PREMIUM CREAM...


159,00 kr.

Vælg Pjur Power Premium Glidecreme for en langvarig, behagelig oplevelse. Denne 150 ml flaske er nem at bruge og perfekt til at tage med på farten. Gør din oplevelse mere glidende og komfortabel nu!.

Pjur ® Power er et af Pjur's mest kraftfulde silikone- og vandbaserede glidecremer.

Kiotos Monstar Dildo Beast...

519,00 kr.

Start din rejse ind i monsterdildoernes verden med Kiotos Monstar Dildo Beast nr 87 - Oppustelig. Dette unikke sexlegetøj balancerer elegance, komfort og alsidighed, perfekt til nybegyndere.