Kiotos

Kiotos er et Hollandsk firma med mange års erfaring med importer og producer BDSM sex legetøj. de har et kæmpe udvalg. hvor man får meget for pengene.

Varer fra Kiotos

Viser 106 - 125 af 125

  • Tilbud!

    Naturlig dildo på 18,5 cm som kan bruges sammen med din partner med en harness eller alene, dildoen har sugkop og er fleksibel så du kan sætte den alle de steder du kunne have lyst. 

    99,00 DKK 119,00 DKK
  • Dildo fra Kiotos  Søger du en dildo du kan bruge både sammen med din partner og alene så har vi her buddet. Nu tilbyder vi denne dildo på 16 cm som kan bruges i harness sammen med partner eller du kan bruge den alene fordi den har sugkop. Den er fleksibel så velter ikke så let. Den har en naturlig overflade og føleles naturlig.

    99,00 DKK
  • Intens Nydelse med Vores Kiotos COX Flesh Dildo Virkelighedstro dildo på udseende og følelse. Med den stærke sugekop kan du sætte din dildo fast til alle mulige glatte overflader så som en dør, væggen på badeværelset, eller sågar kanten af dit badekar. Sugekoppens form gør dildoen compatible med alle standart str. o-ring strap-on harnesses. Så slip...

    179,00 DKK
  • Huge Silicone Suction Big Dildo - 20 cm Indføringslængde Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

    299,00 DKK
  • The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve Tag dit erotiske eventyr til nye højder med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Pink. Denne unikke penisforlænger/sleeve er designet til at forbedre dine intime oplevelser og tage dem til det næste niveau.

    409,00 DKK
  • En ekstraordinær gag-design til intense BDSM-oplevelser Udforsk grænserne for din underkastelse og nyd en ekstrem og intens oplevelse med vores Deep Throat Screwed Ball Gag. Vær klar til at tage udfordringen op og oplev den dybe følelse af underkastelse og udforskning, når gag'en køres langt ind i din mund. Denne gag vil tage dig med på en rejse af...

    439,00 DKK
  • Kraftfulde japanske klemmer til intense brystvortelege En af de unikke funktioner ved disse klemmer er den medfølgende snap hook, som gør det nemt at fastgøre klemmerne til andre genstande eller hænge vægt på dem. Dette åbner op for en verden af muligheder for ekstra stimulation og variation i din lege. 

    149,00 DKK
  • Lækker buttplug i glas med en meget holdbar o-ring, hvilket giver mulighed for at kunne give den ekstra gas. En af de fordele der er ved at bruge en buttplug i glas er at det er muligt at bruge den enten kold eller varm, hvilket gør at den kan være med til at give forskellige oplevelser. 

    149,00 DKK
  • Pikbur eller trusse Hvis man vil lege med kyskehed så kunne dette være et godt sted at starte. Det at blive begrænset ikke at kunne få rejsning. og skal ha lov til at åbne op osv. Dominans på afstand lige som en pik bur, dog er man nød til at tage denne af når man skal på wc. men eller er der fuld kontrol over det hele vejen. 

    349,00 DKK
  • Tilbud!

     Buttplug 50 cm Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang...

    529,00 DKK 569,00 DKK
  • 5 Review(s) 

    Oplev Intim Nærvær med Luxury Leather Blindfold Bestil vores luksuriøse læder blindfold nu fra Sadistenstoolbox, din pålidelige sexshop, og oplev den forførende sanselighed, som dette elegante tilbehør kan tilbyde. Skab en verden af intimitet og spænding med vores Luxury Leather Blindfold, og lad sanserne lede dig på en erotisk rejse uden sidestykke.

    329,00 DKK
  • Vis varianter
    Farve: Blå-
    119,00 DKK
    Farve: Sort-
    119,00 DKK

    Opdag Aluminium Alloy Anal Plug 1 i blå, en smuk butt plug designet til at bringe dig en lækker anal fornemmelse. Let, behagelig at bære og nem at rengøre, denne butt plug er en fantastisk tilføjelse til dit sexlegetøj. 

    119,00 DKK
  • Skruetvingen  justerbar klemme i stål der kan klemme lige så meget som du bestemmer den skal. der skal lidt brystvorde til for at få den til at sidde, den er også lidt tung som gør den trække lidt når den hænger. så alt i alt en super klemme med gode muligheder og masser af fræk leg.stål overfladen gør den nem at rengøre og ved lige holde klemmerne 

    149,00 DKK

Viser 106 - 125 af 125