Popular posts

  • Guiden omkring Danske BDSM foreninger og klubber
    Guiden omkring Danske BDSM foreninger og klubber

    Alle Danske BDSM foreninger på damme liste eller guide, som gør det meget nemmere at finde lige den forening der passer til dig. At melde sig ind i en BDSMforening kræver lidt mod og der for er det også vigtig at det er den rigtige forening man vælger. Her kan du også se en masse BDSM events

    Læs mere
  • Deep throat. Den store guide til hvordan man deep throater
    Deep throat. Den store guide til hvordan man deep throater

    Deep throat, er at lære at tage din mands kæreste eje dybt i halsen, hvilket kan være en meget kraftfuld evne at besidde. Men det tager ofte lang tid at lære. Denne guide vil guide dig til hurtigere, at komme i gang med at lære færdigheden, så du kan tage din fyr dybt i halsen hver gang. Din SM shop har mange guides

    Læs mere
  • Udstyr. Se den store guide til at vælge sexlegetøj til SM
    Udstyr. Se den store guide til at vælge sexlegetøj til SM

    Vi har prøvet at lave en liste over ting vi har i hjemmet som kan bruges som BDSM udstyr, eller kan købe i det lokale supermarked/byggemarked, uden at nogen hæver et øjenbryn og tænker videre over det.

    Læs mere
  • Dominans sex. Se den store guide til hvad dominans sex er.
    Dominans sex. Se den store guide til hvad dominans sex er.

    Hvad er Dominans ? jo det er en måde at styre et andet menneskes seksualitet og skabe en anden ”magt” balance end man har i dagligdagen og bestemme ”slagets gang” og det behøver bestemt ikke at handle om smerte osv.

    Læs mere
  • Urinsex "Golden Shower". Læs dansk guide til sikker urinsex
    Urinsex "Golden Shower". Læs dansk guide til sikker urinsex

    Urinsex, seksuel ophidselse forbundet med urin, dækker over en lang række adfærd og præferencer ud over ”Golden shower” tit forbundet med Dominans da det er en fantastisk magt at havde.

    Læs mere
  • Cock and ball torture. En sexleg der tester grænser. Se guiden her.
    Cock and ball torture. En sexleg der tester grænser. Se guiden her.

    Så du har åbenbart besluttet dig for at du har et par nosser og vil prøve det der CBT? Jamen når nu du har besluttet dig for at gribe dig i nosserne(eller få en anden til det), så lover vi dig at du ikke vil blive skuffet. Den mest almindelige form for CBT er ball crusher, vægte og dem som er lige for… hænderne. Et lille slag med hånden kan forårsage en del smerte. CTT kan involvere forskellige slags sexlegetøj, men også former for bondage (med bindelege)

    Læs mere
  • Endefuld til kvinder (og mænd). Endefuld til de voksne som en sexleg.
    Endefuld til kvinder (og mænd). Endefuld til de voksne som en sexleg.

    En gammeldag endefuld hvor modtageren er placeret over knæet på den der giver spanking, kan for nogen være ekstra ydmygende, hvis de genoplever barndommens endefuld. Endefuld med hånd og med redskaber. Fra Din SM Shop Hvis du leder efter håndlavede læderpiske lavet af Dan fra sadistenstoolbox.dk, så kig her: læderpiske til endefuld Leder du efter andre former for sexlegetøj, kan de findes her: sexlegetøj

    Læs mere
  • BDSM Video Guides  Lær at bruge pisk og spanskrør i vores video guide
    BDSM Video Guides Lær at bruge pisk og spanskrør i vores video guide

    Sadistens BDSM video guides omkring småt og stort indenfor BDSM. Opvarmning, tunge slag, brug af spanskrør og læse kropssprog.

    Læs mere
  • BDSM Ordbog A til O
    BDSM Ordbog A til O

    BDSM verdenen er fyldt med fremmedord, som kan være svære at forstå. Du har måske oplevet, at du har læst en masse på nettet - men måske kun forstået halvdelen. Vi har skrevet et opslagsværk til dig, et såkaldt online BDSM leksikon, hvor du kan slå de ord op du møder på din vej. Leksikonet vokser løbende, som vi finder fremmedord der passer heri.

    Læs mere
  • Ydmygelse. BDSM ydmygelse som en seksuel leg.
    Ydmygelse. BDSM ydmygelse som en seksuel leg.

    I BDSM er ydmygelse en psykologisk teknik, som en top kan bruge på bunden. Det betragtes generelt som grænseleg fordi det berører stærke følelsesmæssige knapper i den underdanige. I denne form for sexleg kan der både bruges almindelige sexlegetøj, såsom ting fra bondage, men også de mere sofistikerede former for sexlegetøj. Se guiden her til hvordan du kan bruge ydmygelse som en del af en sexleg.

    Læs mere
  • Nåle sex. Se vores store guide til fræk nålesex
    Nåle sex. Se vores store guide til fræk nålesex

    Guide til brug af nåle i et BDSM game, her er det en rigtig god ide at havde noget viden inden man kaster sig ud i det og der for er det en god ide at læse vores guide om emnet nåle. fra din SM shop og BDSM forum.

    Læs mere
  • Strapon sex. Se kæmpe guide til sex med strapon. For lesbiske og heteroer.
    Strapon sex. Se kæmpe guide til sex med strapon. For lesbiske og heteroer.

    Guiden til Domina, Femdom, det lesbiske par og alle andre som vil kaste sig ud i at lege med de såkaldte strapons, på spændings dildoer penis attrap. Kært barn har mange navne. Men bedst af alt også MANGE muligheder. Hvis du leder efter andre former for sexlegetøj her i vores BDSM shop, så kan du finde vores sexlegetøj her

    Læs mere
Showing 1 to 12 of 98 (9 Pages)